17 feb. 2015

Nytt uppslag i mitt album

Idag presenterar jag ett uppslag som jag gjorde för vecka 6 i mitt Project Life-album.  Det var en vecka full av tråkiga besked som man inte vill skriva fullt ut, så därför har jag petat in lite dold journaling bakom några av korten. De finns där för min egen skull, men inte för att alla ska kunna läsa.


Jag är dock en person som hellre vill fokusera på det goda som händer runt omkring oss och ta vara på det. Så mitt i allt detta ville jag ändå se glädjen, vilket jag hoppas framgår. Alla fillercards som jag har använt mig av har jag skurit ner för att passa i de små kvadratiska fickorna. De kommer från My Mind´s Eye - Jubilee. Sedan har jag ju såklart flera olika stämplar från Pysseldags:


Ha en underbar vecka!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!