12 feb. 2015

Love you

Hej!

Jag vill sprida lite kärlek idag <3Det är trögscrappat sedan en tid tillbaka för mig av olika anledningar men när de här två sötnosarna dök upp i postlådan så kände jag ett litet sug igen att skapa något, hurra! :)Det här är gummistämplar som släpptes nyligen och de heter Flicka-gummi och Kille-gummi
Övrigt material är vit och röd cardstock. Den vita cardstocken har jag embossat i en folder från Embossalicious. Bakom motivet sitter en bit röd wellpapp och en grön spets. "Love you" är en die från Technique Tuesday. Jag har lagt på ett lager med glossy accent på det röda för att få lite mera djup. 


Jag har "snott" hjärtidén från Ciza, jag gillar confettikänslan. Mina hjärtan blev inte lika fina som hennes men jag får väl öva :) På flickans klänning har jag lagt ett lager glitter med en penna som heter Wink of stella Clear. Det syns ju inte på bilden tyvärr men det ger ett härligt skimmer utan klumpar. Jag har lagt glitterlim (stickles) runt kanterna på pappren.Här är en bild på vilka Copicspennor jag använt till motiven och nedan har du vilken penna som använts till vad:
Hår: E29, 25, 21
Kläder: YG67, 17, 23
Hud: E11, 13, 21, R11
Skugga: T3, 1
Hjärtan R29


Jag har monterat kortet med både 3D-kuddar och vanlig biltematejp. 

Ha en fin dag!

Kram Rosa1 kommentar :

  1. Såååå fint med de söta motiven och alla fina hjärtan runtomkring.

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!