27 feb. 2015

Let it snow

Idag ska jag visa er min vecka 6 från vårt Familjealbum...

Jag PL:ar en vecka på ett uppslag och använder endast plastficka A från Becky Higgins. Det är mitt 4:e år som jag PL:ar varje vecka och nu går det mycket på rutin...men i år har jag faktiskt förenklat en hel del eftersom jag vill ägna min pysseltid till lite annat också...inte bara PL.


Jag har på detta uppslag använt PL-kort från Becky Higgins Core kit Favorite things, trädekorationer från Studio Calico och tre stycken stämplar från Pysseldags.


Här på titelkortet har jag använt stämplarna Så vackert det glimmar om snö och kristall-vinter (som det just nu är reapris på!!) samt Vecka & nummer.På ett av korten har jag använt ett ord från stämpelsettet Hashtagord engelska (som även det är på rea just nu!!). Jag blandar svenska och engelska hej vilt på mina uppslag och det stör mig inte alls.


Detta var en vecka med mycket snö men nu är våren på gång känns det som och det ser jag mycket fram emot!

Ha det gott!

/ Hegu
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!