15 feb. 2015

Kärleksbomba kan man göra på andra datum också...

Hej!

Jag tänkte faktiskt att jag skulle visa några av mina alla hjärtans-kort idag, fast det var alla hjärtans dag igår. Man kan ju behöva sådan inspiration till andra datum också... Vill du se något annat, scrolla ner och titta på min PL-sida från en vinterdag i Orsa istället.

Mitt första kort kom till av en slump, av saker som låg på bordet. Mönsterpappren kommer från BoBunny, det är säkert tre år mellan kollektionerna men de passar verkligen bra ihop ändå! Jag har stämplat med gammal kärlek rostar aldrig på en liten doily och avslutade med några små blingstenar.


Kort nummer två är gjort till min bästa vän och apan får symbolisera ett internt skämt som vi har hållit vid liv i ett par år nu... Jag har stämplat med Kärlek och hjärtan. Själva kortet är så enkelt, en kortbas, ett PL-kort och några guldiga enamel dots.


Har du kommit hit så kan du ju lika gärna läsa till slutet också...


Jag har gjort en PL-sida med bilder från mellandagarna, då min sambo och jag bodde hos hans familj och åkte massor av längdskidor! Jag tycker att PL är svårt, men med jämna mellanrum får jag till en sida som jag är riktigt nöjd med. Det här är en sån. De stämplar jag har använt från Pysseldags är hashtag-stämplar på engelska, som just nu finns till ett finfint pris i shoppen. PL-korten kommer från två olika kit av Becky Higgins och jag har dekorerat med rubons i form av snöflingor.

Tack för att du tittade in! =)Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!