10 feb. 2015

Kärlek i kvadrat

I år firar jag och min älskling att vi har varit tillsammans i 25 år. Visserligen inte på Alla Hjärtans dag, men var i mitt Project Life-album om inte till denna vecka passar det finemang med en liten kärlekssida....

Jag letade upp lite foton på oss från lite olika år som jag hade sparat på hårddisken och gav dom lite extra kärleksfull bildbehandling för att få en lite romantisk känsla. Jag ville nämligen att de skulle passa in till mitt färgtema i vitt, guld och beige:


Jag gjorde också egna fillercards i datorn med flera fina digi-stämplar från Pysseldags:
De andra fillercardsen är från Studio Gold/Teresa Collins som jag helt sonika skar ner till rätt storlek. På puss&kram- kortet har jag stämplat med den nya supergulliga ap-stämpeln från Pysseldags - helt klart en ny favorit!


 Regnbågen och salt & peppar-karen är också stämplar, men från Some Odd Girl.
Alla stämplarna är sparsamt färglagda med ProMarkers + lite extra bling på med lite Stickles (glitterlim för vuxna). 

Så passa på att göra en kärlekssida du med till ditt PL-album! Det kan aldrig bli för mycket kärlek!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!