18 feb. 2015

Kalenderstämplar

För ett tag sedan kom vi ut med ett stämpelset till kalender då det blivit mycket populärt att stämpla, skriva och dekorera i papperskalendrar igen. :)


Idag tänkte jag visa hur man kan dekorera ett veckouppslag i kalendern. Man kan dekorera precis som man vill. :)

Jag plockade fram alla mina smalaste washitejper och de kommer jag att ha för sig så jag lätt kan ta fram dem. Det går ju även bra att ta bredare och sätta på, eller dela på bredden så att ingen text försvinner. :)

För att variera och göra dagarna lite roligare har jag stämplat aktiviteterna i olika färger. Jag har stämplat med små Mementodynor.

När dagarna sen går kommer jag att stämpla dit vilket väder det varit och skriva dit om det hänt något.

Jag tänkte jag skulle passa på att visa hur jag förvarar detta stämpelset.

 Jag har stämplat upp orden och motiven på ett vanligt linjerat papper, som jag sen laminerat i A5-storlek. Jag har satt remsor av dubbelhäftande tejp för att sätta fast stämplarna och har till sist stoppat dem i en plastficka i A5-storlek. Rutorna sitter på baksidan.
Passar perfekt i kalendern.

Tack för titten. :)
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!