6 feb. 2015

Du är helt underbar...

Till dagens PL-sida har jag letat fram 10 år gamla fotografier. Foton på min äldsta dotter när hon döptes...tänk att åren går så fort!!

Denna gång har jag gjort egna PL-kort av mönstrat papper från ett 6x6 block från Echo park papers gamla serie Dots & stripes i en färgkombination som jag älskar...orange, rött och rosa...På ett av de tillskurna korten skrev jag ut den digitala stämpeln Du är helt underbar som är en nyhet i shoppen.


 Jag har även gjort helt egna kort genom att rita upp cirklar på ett akvarellpapper och färglägga dem med akvarellpennor som jag målade ut med vatten och en pensel. Jag ville ha ett slarvigt utseende så jag var inte så noggrann...


På de målade cirklarna stämplade jag med de små stämplarna Hashtag ord small svenska. De är verkligen användbara de små orden...

Det var allt från mig idag!

Ha det så gott!! 
HelenInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!