5 feb. 2015

Du är helt underbar bara genom att du är du

Hej!

Jag har lekt lite med mina copicspennor igen och vill också visa er en ny stämpel från Pysseldags.Jag är mycket förtjust i kortstilen Clean and Simple (CAS) och jag gillar även formatet A6 eftersom de flesta av mina embossingfoldrar är i den storleken. Här har jag använt vit cardstock till kortbas, en lila cardstock har jag embossat så jag får lite struktur och liv i kortet. Jag har monterat den färglagda bilden med distanskuddar på en något större bit med 4CC-papper så det blev en passepartout-känsla.


Här har jag använt samma embossingfolder till insidan och så har jag använt digistämpeln "Du är helt underbar bara genom att du är du".Den här stämpeln kommer från Make it Crafty och jag har färglagt den med copics på 4CC-papper.

Jag har använt följande pennor:
Kronblad: V01, 05, 06, 09
Blommans mitt: YR27, 23
Blad: G28,20, YG 23
Är du sugen på att börja färglägga med Copics så finns det bra startset med utvalda färger hos Pysseldags! Jag har provat att färglägga med ett par olika sorters pennor men med Copics känns det som att jag hittat hem :)

Ha en fortsatt fin dag!
Kram Rosa


2 kommentarer :

  1. Helt underbart kort med såå vackert färglagda blommor och en supervacker text!
    Kram!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!