26 feb. 2015

CAS - grattis

Hej!

Jag är riktigt förtjust i stilrena kort, så kallade CAS (clean and simple). 

Här har jag gjort ett grattiskort med väldigt få detaljer.


Jag har använt en av Pysseldags senaste grattisstämplar. Den finns i en mindre variant också, så kika in i shoppen! Jag har använt en Spellbinder-die för att stansa ut texten och så har jag färgat in pappret med distressfärg.På insidan ser man en skymt att en annan grattisstämpel, "grattis på födelsedagen", den är en gammal favorit som alltid funkar :)På baksidan har jag stämplat min personliga handgjord av-stämpel.Jag har dekorerat med trästjärnor och monterat textramen med 3D-kuddar. Siffrorna är från Panduro.Det var allt för mig idag! Ha en fortsatt fin dag!

Kram Rosa


1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!