30 jan. 2015

#Vänner

Idag tänkte jag visa er en kärleksförklaring som jag har gjort till tre av mina bästa vänner som jag nu har känt i över 20 år. Jag har gjort en pocket scrapbookings sida med en plastficka från WRMK i storlek 11,5x8 inch och papper från October Afternoons serie Daily Flash "Girl talk". Denna sidan ska jag sätta in i mitt PL-album som en insert.

Hjärtana klippte jag ut från ett mönstrat papper och stämplade med en liten hashtagtext från kitet Hashtag small svenska


Eftersom vi är fyra vänner som umgås tillsammans så stämplade jag med siffrorna 1-4 i utstansade små rosa cirklar. Sifferstämplarna kommer från kitet Vecka & nummer.


Jag stämplade med några fler passande ord från kitet Hashtag small svenska. Jag älskar de här små stämplarna de är verkligen användbara. Trevlig helg!

//Hegu
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!