9 jan. 2015

Titelsidor

Denna vecka har jag pysslat med de mycket användbara stämplarna i stämpelkitet Vecka & nummer...Jag håller på att fixa det sista med mina veckoalbum från 2014 och är snart helt klar. Det blev tre album, jag gör ett uppslag varje vecka och ibland även inserts eller några små extra layouter. Det känns skönt att snart vara färdig med förra årets album så att jag äntligen kan starta upp årets.

Visst har ni också fina scrappapper som är så fina att det är svårt att sätta saxen i dem och så de har blivit liggandes i väntan på rätt tillfälle...eller fina papper som är lite svåra att scrappa? Jag har massor med sådana papper...men nu har jag kommit på ett bra sätt att använda dem. Jag skär itu dem så att de passar i PL-plastfickorna och gör fina titelsidor som jag sätter längst fram i mina veckoalbum.

Här är ett sånt papper som jag tycker är läckert men som jag haft svårt att göra en layout av. Så nu blev det istället titelsidan i mitt album nr 2 för 2014.


Här på denna sida har jag förutom stämpelkitet Vecka & nummer också använt en hashtag från kitet Hashtagord engelska.


Även detta söta papper har jag haft i mina lådor i många år...och nu äntligen kom det till användning för titelsidan i mitt album nr 3 för 2014...


Även här har jag förutom stämpelkitet Vecka & nummer också använt en hashtag från kitet Hashtagord engelska.


Jag beslöt mig för att göra en December Daily sist i mitt vanliga PL-album så jag markerade det i mitt album genom att göra en titelsida för december månad...


Och då fick jag äntligen möjlighet att använda detta underbara papper som jag inte riktigt vetat vad jag skulle göra med.


Här på denna sida stämplade jag med siffrorna från Vecka & nummer men också med ordet #hello från kitet Hashtagord engelska.Det var allt från mig idag...ha det gott!

// Helen♥ 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!