15 jan. 2015

Stämpla på tyg

Hej!

I helgen var jag på en scrapträff i Bollnäs och de hade ordnat flera roliga utmaningar. En var att stämpla på tyg så vi hade alla fått en varsin tygkasse att jobba med.


Jag gjorde ett litet avtryck på mitten av min kasse. 


Jag använde mig av Nillas giraffer och den underbara Man får va' som man är...
Jag stämplade med en brun stämpeldyna från Stazon. Ritade med hjälp av linjal en dubbelram runt girafferna och fyllde i den med Copics.
Jag har använt mig av pennorna B06, B04 och B02 för färgläggningen. Jag fyllde i ögonen med W9 eftersom det flöt ut lite. Jag skulle ha låtit stämpelfärgen ha torkat en stund till innan jag målade så hade det blivit bättre. Jag hade ett 4CC-papper på insidan av kassen medan jag färglade så det inte skulle gå igenom till andra sidan.

Det är kul att testa lite annat än att göra kort, gör det du med! Delta gärna i vår månadstävling och utmana dig själv! Du hittar länken till tävlingen uppe till vänster i bloggen.

Ha en fortsatt bra dag!
Kram Rosa


6 kommentarer :

 1. Men varför har inte jag tänkt på detta!!?*ler*
  Detta måste jag prova ...
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja varför har du inte tänkt på det!? ;-) Testa på!
   Kram Rosa

   Radera
 2. Läckert! Vet du hur det håller i tvättmaskinen? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag vet inte om jag skulle köra den i tvättmaskinen, men om man stryker som Margareta skriver här nedan så fixeras trycket. Vi gjorde test på disktrasor i våras och då stannade färgen kvar när vi blötte ner dem. Lite av färgen åkte av, men det var ytterst lite. Testa gärna!

   Radera
 3. Superfint blev det Rosa!! (Glöm inte att stryka på den, så färgen inte släpper i regnet eller tvätten ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Margareta! Jag får se till att stryka den men har nog inte tänkt använda den så den blir smutsig :)

   Radera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!