2 jan. 2015

Hej!

Idag är det premiär för mig här på Pysseldags! Jag heter Helen Lillieborg och kallas för Hegu i scrapvärlden. Jag kommer att inspirera med Pocket Scrapbooking (PL) här på bloggen varje fredag och det ska bli så roligt!!

Just nu har vi jullov i min familj och en massa tid för härligt pyssel. Jag har letat fram gamla oscrappade fotografier från sommaren 2002. Den sommaren hyrde jag och min man ett litet hus på Gotland i några veckor...härliga minnen! Och fina foton som jag vill ska hamna i vårt album. Jag blandar scrappade layouter och PL-sidor i våra album...


Jag har på uppslaget använt mig av 5 små söta hashtagstämplar från stämpelkitet Hashtag small svenska.

Trevlig helg!

//Helen8 kommentarer :

 1. Välkommen....kul med nya "ansikten".....du är en av de första jag följt när jag börja blogga.
  Ha ett gott 2015
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vad roligt att få höra!! :)

   Radera
 2. Fiint! Syr du på maskin för att få stygnen? // Michaela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Ja jag syr på min vanliga symaskin. Borde egentligen byta nål när jag syr på papper men jag är så lat så jag använder samma till både tyg och papper...det går bra! :)

   Radera
 3. Superfin sida!! Ska bli kul att se vad du hittar på - du gör så fina PL-sidor!! :D

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!