27 jan. 2015

Getting digi with it

Scrapbooking var nog INTE det som Will Smith tänkte på när han sjöng raden som jag har lånat som titel till dagens blogginlägg - men det kommer det att bli nu!

I Pysseldags webshop finns det ett stort utbud av digitala stämplar, vilket jag själv tycker är otroligt användbart. Tänk så många möjligheter som öppnar sig: skriva ut i vilken färg du vill, ändra storlek, spegelvända dom (om det är motiv alltså - text kan ju bli liiiite tokigt), skriva ut på olika material....

Idag tänker jag visa hur jag har använt lite olika digitala stämplar till min digitala scrapbooking:Till layouten ovan har jag använt mig av stämplarna Du rockar mina sockar och Bee Cool. Båda är helt nya digi-stämplar och kommer SNART att läggas ut i shopen. Återkommer med länkarna så fort de är inne!


Till den andra layouten har jag använt stämplarna Stop looking for the magic och Kvinna

I övrigt har jag använt mig av bildredigeringsprogrammet Photoshop Elements och ett digitalt kit - Mixed Media Monthly Jan '15 av Just Jaimee, Little Butterfly Wings, Lynne-Marie och Sissy Sparrows.

Hoppas ni fick massor av inspiration och att ni blev sugna på mer digitala stämplar - de är suveräna!
Ha det gott!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!