8 jan. 2015

Födelsedagskort

Hej!

Idag vill jag dela med mig av det kort jag gjorde till min pappas 70-års dag!


Fastän det egentligen är ett enkelt och avskalat kort höll jag på med det i en evighet :-) 

Mönsterpappret är från Fabscraps har jag för mig. Jag har använt en grön cardstock som stomme och sen en vit carstock som fotomatta. Dies är från Spellbinders. Siffrorna är utstansade med en die från Sizzix bigz. Dekorationerna är små trästjärnor.På insidan gjorde jag en ficka där jag satte egengjorda biljetter som symbol för de riktiga biljetterna som man sedan skriver ut från datorn. Jag embossade ett 4cc-papper och stämplade grattis på födelsedagen  i mitten.


Här är en närbild på biljetterna. Jag har använt en die från Quickutz. Jag skrev ut i lagom storlek på datorn, stansade ut och sedan limmade jag ihop det vita 4cc-pappret med designpappret. 

Ha en fortsatt fin dag!

Kram 
Rosa


8 kommentarer :

 1. Superfint kort, och så fin biljett också!

  SvaraRadera
 2. Jättesnyggt och manligt kort och jättesmart med biljetten! :)

  SvaraRadera
 3. Åh så kanonfint!! Det blev nog pappa riktigt glad över! Jättefiffigt med biljetterna (och snyggt!!) !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Margareta :) Ja han blev glad och så får han ju lyssna på mig dessutom som en extra bonus :D

   Radera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!