1 jan. 2015

En påse för inspiration :)

Gott nytt år!

Jag får göra årets första inlägg i bloggen och gör det genom att visa mer av den påse jag dekorerat som inspiration till vår nya månadstävling!

Carina "tjuvstartade" tävlingen i tisdags och den håller på hela januari så missa inte tillfället att vara med och tävla! Du hittar mer om tävlingen HÄR!

Jag har alltså valt att dekorera/altra en påse. 


Mönsterpappren är från Maja Design vintage summer basics. Vit och ljusblå cardstock har jag använt, kanterna är distressade med walnut stain.Jag har stämplat "Du behöver inte vara perfekt..." direkt på pappret och det är gjort med en mörkbrun Stazon-dyna. Inspirerad av bilden i tävlingen använde jag mig av en die från Marianne design som är en slags stängel. Jag har stansat ut en mörkbrun och en vit. Sedan limmade jag ihop dem med en liten förskjutning så det ser ut som en mörk skugga, men det är den bruna stängeln som skymtar fram.Påsen är ca 16 cm hög exklusive handtagen. Ganska lagom till en liten gåva. Övrigt material jag använt är kakservett, blommor, rhinestones, 3D-kuddar, tape och lim.

Nu hoppas jag att du vill vara med i tävlingen då du har möjlighet att vinna fina stämplar från Pysseldags!

Kram RosaInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!