25 jan. 2015

Det kommer inte att bli lätt...

Jag hittade ett motiv som tillsammans med den här texten passar så bra till en av mina pysselvänner! Hon är helt såld på washitejper och jag tror inte det kommer att bli lätt för henne att utöka sin samling med alla tejper hon vill, men det kommer att vara värt det... Eller hur?

Jag har använt följande Copics till motivet:
Hud: E00-50-51-53-55
Hår: E50-51-53-55
Ögon: B02-04-05
Kläder: R21, B93-95-97
Skor: C01-03-05

Jag har skrivit ut motivet på färgläggningspapper och färglagt med copics. Sedan matchade jag motivet med kort och dekorationer ur ett PL-kit, lite washitejp (så klart!) och en bit snöre. Kortet såg lite väl vitt ut när jag lagt ihop allt, så innan jag limmade fast alla elementen skvätte jag med lite orange glimmer mist på själva kortbasen.


På insidan har jag min text, här en utskriven digital stämpel. Den kommer snart, nästa omgång stämplar släpps i månadsskiftet januari/februari och den här texten är med där. Visst är den bra?
Runt kanterna på mina utskrivna digitala stämplar har jag dragit med en guldfärgad stämpeldyna för att ge dem lite inramning.

Tack för att du tittade in idag och kom snart tillbaka!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!