11 jan. 2015

Bästa sortens smicker

Det sägs att bli härmad är den bästa sortens smicker. Jag kan inte annat än hålla med. Carina gjorde en helt fantastisk LO till sin tävling (se inlägg här) som jag bara var tvungen att lifta (att lifta är att inspireras av ett alster och härma hela eller delar av det).

Det tog mig en stund att fundera ut hur jag skulle göra, men efter att ha stirrat på min bild av Carinas LO ett tag hade jag en plan.Jag började med att spraya med lila mist på en bit OH-plast som jag använder som palett, och ta upp färgen med en svamp för att sedan stryka ut färgen på mitt cardstock. Jag gjorde samma sak med vit mist. Sedan droppade jag med svart och vit mist på mitt papper innan jag torkade alltihop med min värmepistol. Det är ju så tråkigt att vänta på att färgen ska torka!


Sedan stämplade jag med Steampunk-hörn och hashtagordet vänner. Jag stämplade också en bit av en banner på den vita fotoramen. Till slut var det bara det roliga kvar: att dekorera! Jag strödde ut några stjärnor, satte dit ett par remsor silvrig tejp och avslutade med att måla med stickles direkt på pappret. Klart!

Tack för att du tittade in, hoppas att du också blir inspirerad att göra något kreativt!


1 kommentar :

  1. Jag älskar att få se hur ni andra gör det ni göra....alla tips är sååå kuul!
    Ha en bra dag....i Uddevalla har det varit Egon som hemsökt oss hela natten...har inte gett sig än
    Kram

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!