20 jan. 2015

Art Journaling med kärlekstema

Idag visar jag en sida från min nya art journal som jag vann på en scrapmara. Den kommer från Prima Marketing och innehåller bara kraftsidor. Vilken tur för mig att jag älskar kraftsidor! Jag har försökt tänka på färgerna i vår pågående januaritävling och så här blev resultatet:


Först målade jag med gesso i hörnen och när det hade torkat satte jag dit lite tissue tape från Tim Holtz. Därefter stämplade jag blåa splattar lite här och där. Den svarta blombården är rub-ons från KaiserKraft. Jag byggde på med kaffefläckar, poststämplar och textstämpeln Den som har älskat kan ej glömma i olika bruna nyanser. Slutligen stämplade jag med  Kan inte andas, kan inte tänka, förälskad i dig i svart och kvinnohuvudet (inköpt i London) i en mörkbrun nyans.

Ha det gott allesammans!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!