18 jan. 2015

Årets förstasida - inspirerad av Helen

Idag vill jag visa min förstasida för året. Jag har ingen ambition att scrappa varje vecka i mitt album, eller ens varje månads händelser, men den kan vara bar med en förstasida i alla fall, eller hur?Jag inspirerades av Helens inlägg förra veckan, där hon hade tagit ett 12x12-ark och skurit till bitar som passar en PL-ficka. Jag hittade ett lite äldre BoBunny-papper som jag tyckte skulle passa. Jag valde det för att det var mycket utrymme för stämplar och dekorationer, det var liksom inget hysteriskt mönster eller massor med starka färger. 

Hittills har jag inte dekorerat så mycket, men det kan hända att jag lägger till ett litet foto eller några grejer som jag tycker passar efter hand. Än så länge har jag ritat med en glitterpenna för att förstärka fläcken uppe till höger och skarven på vänstersidan och satt dit ett par trädekorationer.Stämplarna jag har använt är Steampunkhörna  och svenska hashtag-stämplar

Jag hoppas att mitt inlägg kan inspirera dig till att prova något nytt i ditt album!


2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!