29 jan. 2015

Älska mig för den jag är

Hej!

Idag bloggar jag något som inte finns. Än.

I helgen kommer det att släppas lite nya stämplar och den här textstämpeln är en av dem! Håll utkik efter nyheterna på webshopens första sida! Jag tycker den här funkar bra till alla hjärtans dag.


Jag har också använt en digital freebie stämpel med en liten pippi som Karin Zander har ritat.


Jag har färglagt med copics som jag hoppas du vet nu att det går att köpa från Pysseldags, annars så hittar du länken HÄR :)
Jag har färglagt pippin med följande copicsfärger:

Fågel: B0000, 000, 00, R81 och YR 27
Gren: E77, 74, 71
Blommor: R89, 85, 83, 81, E77
Blad: G28, 24, 40
Banner: B0000, 000, 00
Skugga YR20

Jag har lagt ett lager med ofärgad Wink of Stella i mitten av blommorna och på de blommor jag satt fast på kortet. Det syns tyvärr inte på bilden men det glittrar fint om dem.Kortet i sin helhet. Jag har en färdig kortstomme med vågiga kanter som bas och sedan har jag använt papper från Maja Design Coffee in the Arbour. Vimpeln med textstämpeln har jag färgat in med distress ink Milled lavender. Jag har monterat med 3D-kuddar för att få olika nivåer på lagren.

Jag passar på att påminna en sista gång om vår månadstävling också!
Du har fram till sista januari att vara med!

Ha en fortsatt bra dag!

Kram Rosa
2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!