19 jan. 2015

Alla hjärtans dag

Hej.

Idag visar jag Alla hjärtans dag kort.


Snart är det ju Alla hjärtans dag. Älskar denna utmaningen att skapa i röd då är det inte riktigt min färg. Jag har provat igen att istället att färglägga hela motivet, att stämpla upp klänningen och skorna på mönstrat papper. Älskar denna tekniken och det är skönt att variera då och då.


Titta bara vilken underbar kärlekstext finns att köpa hos Pysseldags. 


Mer detaljer av kortet

Här har Jag färglagt Saga och som jag nämnde tidigare så har jag stämplat hennes kläder på mönstrat papper.


Här kommer mitt kort. Finns många detaljer, då älskar jag att jobba med lager på lager och med små detaljer som gör stora skillnader.


Kram, DT Diana
1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!