21 dec. 2014

Piffa året som kommer

Hej och glad fjärde advent!

Du har väl skickat julkorten? Och lagt lutfisken i blöt, kokat skinkan, lagt in sillar, kokat knäck, huggit gran och putsat fönster? Det har inte jag. Julkorten har jag skickat, lite för sent. Resten spar jag. Det är inte bråttom, inbillar jag mig. Jag blickar framåt istället.

Jag köpte en liten anteckningsbok för ett tag sedan. tänkte att den kunde väl vara bra att ha. Snygga till lite och använda till något vettigt. Som t ex att göra-listor. Jag är nästan beroende av att anteckna vad jag ska göra, vad jag måste komma ihåg och vad jag helst inte ska låta bli att göra.


Jag började med att riva av en del av den klistriga sidan på några kom ihåg-lappar och fästa dem så att de ramade in en bit av blockets framsida. Sedan kom snilleblixten! Jag tog maskeringstejp och rev av den på längden - bingo! Samma effekt, fast med bättre klister och mindre fladder!


Jag valde ut några distressfärger att jobba med och färgade sedan in min lilla ruta. Hela rutan är först infärgad med Scattered Straw, en fin ljusgul färg. Sedan har jag jobba inåt från kanterna med Rusty Hinge, Dusty Concord och Picked Raspberry. När jag var nöjd stämplade jag lite försiktigt med Tomten och Steampunkhörn. Sedan tog jag bort min tejp - voila!


Som avslutning dekorerade jag med ett par klistermärken och årtalet 2015. Nu är det bara att planera järnet!

Tack för att du tittade in och god jul! Vi ses igen i mellandagarna.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!