24 dec. 2014

En julig godispåse på självaste julafton

Idag, på självaste julafton, visar jag en altrad presentpåse med lite julgott i :-)
 
 
Jag har använt en smal oblekt påse som jag vikt ner överkanten på. Jag klippte av främre delen på det nervikta, så att det bara blev bakstycket kvar som en flärp. Sen piffade jag till kanten med en kantstans från EK Tools och färgade in med lite brun chalk. Limmade fast röd-vit-prickigt papper som jag färgat in kanterna på och satte ett juligt tygband längst ner. Påsen hålls ihop med en liten jul-klädnypa :-)
 
Den himla mysiga stämpeln "Snöflingor är vinterns fjärilar" satte jag direkt på det prickiga pappret. 
"God Jul och Gott Nytt År, mindre" passade perfekt i skylten som ängeln från hÄnglar och stÄnglar håller i. Denna är färglagd med Promarkers i vanlig ordning :-)

Med önskan om en riktigt GOD JUL <3
Kramar
Linda

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!