30 dec. 2014

Nu tjuvstartar jag det nya året!

Med bara två dagar kvar på 2014 så tjuvstartar jag 2015 NU med att presentera Pysseldags månadsutmaning för januari! Villkoret är att ni håller er till den här färgskalan OCH att ni använder stämplar! Du måste kunna länka till ditt bidrag på något sätt - har du inte blogg får du lägga in ditt bidrag på Pysseldags facebooksida. Endast ett bidrag/person! Extra bonus är ju såklart om ni använder er av Pysseldags fina stämplar - men det är inget måste:


Annars är det fritt fram för ert skapande! Layouter, kort, mixed media, altrat....Möjligheterna är oändliga! Här kommer fina bidrag från oss i Pysseldags DT som inspiration:Jag valde att göra en layout som jag kommer att använda som månadsblad för november i mitt Project Life-album.Jag har målat med akrylfärger i samma nyanser som färgschemat och sedan använt en mask till splattereffekten. De stämplar som jag har använt från Pysseldags är Vinterkollage, snöflingor och hashtags på engelska.Johanna har gjort det fina grattiskortet ovan och använt sig av dessa Pysseldagsstämplar: Med en enkel tulipan rund, med en enkel tulipan och grattis.


Rosmarie har altrat en påse och har använt stämpeln Du behöver inte vara perfekt för att vara helt underbar.


Åsa/asamia vår nya DT har gjort det här inspirationskortet. Hon har använt stämplarna "Njut av stunderna..." och "ram blomhörn". 

Tävlingen pågår HELA januari. Därefter kommer vi att rösta fram en vinnare som får 5 valfria digitala stämplar samt att vi drar en som vinner 3 valfria digitala stämplar!

Så glöm nu inte att länka nedan genom att trycka på den lilla grodan för att vara med - för det är ju klart att du ska!

GOTT NYTT ÅR önskar jag och resten av gänget hos Pysseldags!4 kommentarer :

 1. Vilka fina färger och bild, det kunde jag inte motstå. Min tolkning ligger på min blogg, http://titteovergaard.blogspot.se/2015/01/lordag-och-scrappat_17.html

  SvaraRadera
 2. Otroligt inspirerande färgkombination! Här finns min tolkning: http://mahlin78.blogspot.se/2015/01/layout-4-2014.html

  SvaraRadera
 3. Tack för en rolig utmaning
  här finns min tolkning
  http://miapuh.blogspot.se/2015/01/kort-i-vintagestil-vintage-card_30.html

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!