16 dec. 2014

Nu brinner det i knutarna....

Nu är det bråda dagar att hinna klart julkorten minsann! Om de ska skickas med julfrimärken är sista dagen IDAG den 16 december. Är det bara jag som tycker att sista-dagendatumet kommer tidigare och tidigare? Tycker du däremot att det är ok att betala vanligt porto (det skiljer bara 50 öre) är det ända fram till den 22 som du har tid på dig. Så det finns fortfarande tid att hinna...

Här kommer ett julkort mig som kommer att skickas till någon i släkten:


Visst är den fin stämpeln från Pysseldags? Du hittar den i gummi HÄR och som digital HÄR.

Förutom stämpeln har jag använt mönstrat papper, blommor, brads och spets från Reprint. Träsymbolen med siffran 24 är från Tim Holtz. Som kortbas har jag använt Dotted Swiss salt. Vintagebilden är från mina gömmor. Dessutom har jag använt kraftpapper.

Nästa gång jag bloggar är det dan före dopparedan.....


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!