17 dec. 2014

Julledigt

Efter en rolig med väldigt intensiv höst kan jag äntligen börja varva ner inför jul. Jag har flera veckor jobbat både på vardagar och helgen och jag behöver verkligen få vila.


Jag kommer att jobba t o m nu på fredag den 19/12, så under dessa dagar går det utmärkt att beställa som vanligt. Sen har jag ledigt till ons den 7/1, då jag kommer att packa ordrar som kommit in under tiden. 
Jag beställer inte hem något nytt under denna tid. Inga stämplar, inga pennor. Det som kan beställas är det som finns hemma redan.
På onsdagen kommer jag att lägga ev beställningar som kommit in under julledigheten.

Jag önskar under denna tid att inte få frågor om beställningar eller annat jobbrelaterat som pm här på fb. Mailen kommer jag inte att kolla så den är lätt att undvika, men det är inte lika lätt här på fb. Annars är man hjärtligt välkommen att skriva till mig. 

Det kommer att gå utmärkt att handla digitala stämplar som vanligt under jul och nyår eftersom dessa fås automatiskt när ni betalat. OBS! Det måste vara betalningssätt där man betalar direkt, t ex Paypal, Klarna, kortbetalning.

DT-tjejerna kommer som vanligt att inspirera i bloggen och på vår Facebooksida.  Och jag kommer att försöka pyssla och färlägga i jul och sitta en del med pocketscrap, som jag inte hunnit nu i höst.

Det har varit ett underbart år. Tack alla. 
//Ciza

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!