18 dec. 2014

Julglädjen!

Hej!

Idag delar jag med mig av några julkort som är lika men ändå olika.
Jag är en riktigt långsam scrappare men när jag väl vet vad jag ska göra så kan jag faktiskt få upp farten som tur är. Jag har gjort ett gäng julkort i stilen Clean and Simple (CAS). Inspirationen hittade jag även nu i tidningen Ett Trykk och även på Pinterest. 

Nu har jag fotat efter att jag lagt i korten i cellofankuverten men jag tycker det syns rätt bra ändå.


Jag har använt mönsterpapper från Maja Design, Bo Bunny och Panduro. Alla har samma underbara textstämpel, den nya "Julglädjen finner du inte under granen utan i ditt hjärta". Den finn i två olika utföranden och i både gummi och digi


Jag har färgmatchat med Distress ink och här har jag t ex använt Mowed Lawn. Jag har skrivit ut stämpeln på 4cc-papper, 8 st på ett A4 blev lagom. Jag har sedan stansat ut med en die från Spellbinder. Medan dien fortfarande sitter kvar så färgar jag in pappret med distressfärgen. Då får man den fina vita kanten. Jag har monterat texten på 3D kuddar som man kan hitta på Biltemas byggavdelning. 


Designpapper från Maja Design, jag har skurit remsor som är 13,9 x 3 cm breda. Mattan bakom i rött är i storleken 14,4 x 10 cm. Kortbasen har jag skurit till av 250 g/m2 4CC-papper i storleken A6 (måtten i vikt "tillstånd" är 10,5 cm x 14,9 cm)
På den högra avvek jag något från designen och gjorde ett magband istället. Där har jag använt en kantstans från EK Success och lite glitterlim längs de vita kanterna.

På insidan har jag stämplat min personliga julstämpel från Pysseldags men det kom inte med på foto den här gången (men jag har visat den många gånger förr, så titta på mina tidigare blogginlägg, hihi)


Hoppas du får en fin jul hur du än firar den. Kanske tomten kommer med pysselsaker till dig?
Vi ses på juldagen!

Kram Rosa4 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!