12 dec. 2014

Julglädjen!

Då är det återigen min fredag!
Och jag visar två kort med samma textstämpel, den superfina Julglädjen ❤️
Det första kortet är gjort av tjockt kraftpapper 10x15, som ett vanligt vykort.

Här limmade jag spetsar som en gran, lite ruffigt klippt och fastlimmat lite volangit. En hjärtebrads som toppstjärna ;) 
Superenkelt, och rättså gulligt tycker jag! 

Ett brunrutigt band som stamm. 

Och den fina stämpeln! Denna jag använder är en digital, den finns som gummi också. Men som jag sagt tidigare så är diggisar superduperbra, jag får de så stora som jag behöver! 

Svärtat ner kanterna med en gammal versa fine dyna (pinecone) den var den första dynan jag använde när jag började scrappa, i tidernas begynnelse ;) 

En doodlad kant av streck och små hjärtan runt kortet piffade till det lite mer! Glitterstickles.

*****

Det andra kortet samma kraftpapperskort 10x15, med Julglädjen, det har fått Nillas söta julmus som sällskap, på två sätt, en större och den andra liten och spegelvänd...även detta kan du ju bara göra med diggisar! :) Mössen är färglagda med Promarkers! Ett mönsterpapper, och doodlade kanter på! 
Ett litet brads hjärta klistrade jag fast nere på kanten.

Hoppas ni fick lite mer sug efter diggisar :D 

Efter denna fredagen har jag bara ett inlägg kvar att visa... ❤️
Jag kommer sluta som Pysseldags DT, varför jag slutar är att jag inte hinner med. Jag jobbar heltid sedan några månader tillbaka och min tid vill  inte så mycket som jag vill. Skulle verkligen behöva fler timmar på dygnet! 
Och när jag blir stressad till att scrappa för att jag måste, då känns det inte bra, det blir inte så som jag kanske skulle vilja att det ska vara. Och jag vill verkligen göra Cizas underbara stämplar rättvisa!

Varmaste Kramarna Pernilla L


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!