31 dec. 2014

Istället för en blomma...

Så, då är årets allra sista dag här och även mitt sista inlägg här som fast DT. Jag hoppas att jag under min tid här kunnat inspirera er hur ni kan använda Pysseldags fina stämplar i era alster :-)
Här visar jag nu ett kort med en fin rund stämpel som kan användas i många olika sammanhang. 
"Istället för en blomma" finns att få som både gummistämpel och i digitalt utförande. Här har jag stämplat direkt på ett mönstrat papper, klippt runt med extra marginal och färgat in med både chalks och Promarkers. Jag stansade ut en "spetsmedaljong" i ett mönstrat papper med en Sizzix die och färgade in mitten och kanterna. Knöt fast en liten snör-rosett längst upp. På sidan av kortet limmade jag fast ett tygband som jag färgat in med två grönaktiga Promarkers.
 
Tackar för mig och önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!
Kramar
Linda

2 kommentarer :

 1. Åhhhh Linda jag kommer att sakna dina färgsprakande vackra saker! Fortsätt pyssla men bara när du har lust! KRAM Rosa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack Rosa <3 Blir så glad av din kommentar!
   Kram
   Linda

   Radera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!