4 dec. 2014

hashtag: life is good

Hej!

Idag blir det ett kort jag gjorde till en färgutmaning på Fristadsträffen. Jag fick färgerna brunt och vinrött. Det fick vara lite vitt och svart med också men dominerade färger skulle ändå vara brunt och vinrött.

Jag har använt ett mönsterpapper från Maja Design och så vinröd cardstock. Brun spets, vit kakservett och lite vitt runt kanten på ramen. Halvpärlorna har jag färglagt med en mörkbrun copics. Dies jag använt kommer från Spellbinders.Jag använde mig av den fina hashtagstämpeln life is good.Motivstämpeln kommer från Tiddly Inks och jag har färglagt den med Copics.

Hud: E 21, 11, 00, R11
Hår: (mörkast) E 49, 47, 44, 43, 42, 40
Hår: (rödaktigt) E 39, 37, 35,34,33, 30
Duk och soffa: RV 99, 95, 93, 91 

Ha en fortsatt bra dag och läs gärna vad du kan göra för att få upp till 15 % rabatt på kommande ordrar från Pysseldags HÄR!

KRAM Rosa


1 kommentar :

  1. Älskar detta fina kort, fina färger och du fick till det såååå bra!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!