3 dec. 2014

Ett litet avbrott i allt det juliga

Tänka sig! Här är ett kort som är långt ifrån juligt och dessutom gjort förra sommaren...;-) Det blev aldrig av att jag visade detta i bloggen då, men nu så :-) Det finns ju faktiskt människor som gifter sig på vintern också, så det kan nog passa bra ändå att inspirera med ett bröllopskort så här lite mellan allt julkortsmakeri :-) 
Kortet är vikt i tre delar där de främre delarna är mindre breda och stängs med ett orange tygband som går rakt igenom kortet. På framsidan skar jag ut ett hål och det mönstrade pappret där i är faktiskt baksidan på mönsterpappret som sitter på insidan ;-) Jag krånglade även till det med att skära ut en blå ring där jag skrev en text som bröllopsparet haft på sina inbjudningskort. Ja, man kan ju såklart göra det lite enklare genom att klistra fast två rundlar istället...;-) Jag hängde ett litet trähjärta där som jag piffat till lite. Kanten fick en fin form med hjälp av en kantstans från Martha Stewart och lite Liquid Pearls. Den fina nyckelstämpeln har jag glittrat lite och satt fast med distanskuddar.

Insidan, med plats för en hälsning.
Stämplar:
 
Kramar
Linda
 
 
 
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!