11 dec. 2014

Double slider card

Hej!

För några dagar sedan fyllde min man år så jag gjorde det här kortet till honom. I senaste tidningen Ett Trykk fanns ett kort med som jag inspirerades av och det är en rolig kortvikning som heter "Double slider card". Här hittar du en instruktionsfilm på hur man kan göra ett sånt: http://hungryheffycrafts.com/2010/04/double-slider-card-tutorial/

När vi hade DT-träff sist så efterfrågade jag lite nya grattisstämplar eftersom grattiskort är något som åtminstone jag gör oftare än något annat. Ciza lyssnade och har gjort flera fina! Jag har använt gummivarianterna. 


Storleken är A6 (10,5 cm x 14,8 cm) Jag har använt mig av ett mönsterpapper från Maja Designs Sofierokollektion, både fram- och baksida. Några halvpärlor och foambokstäver från Panduro. Kortstommen har jag skurit till av 4CC-papper som är 250 g/m2. På insidan har jag ritat en egen ram och skrivit ett personligt meddelande som ni inte får se :)


Så här ser kortet ut rakt framifrån. Vimpelstämpeln med grattis är alltså helt ny och jag har stämplat den direkt på mönsterpappret och jag har använt Distress ink Walnut Stain.När man drar i bandet till höger så kommer ett kort fram där Grattis (ny) syns, samtidigt så glider det ut ett kort även på andra sidan, det är det som är det finurliga med kortet :) Där har jag stämplat den fina "Du behöver inte vara perfekt för att vara helt underbar".
Runt på kanterna har jag stämplat med Vintage garden från Stempelglede.


Tips till dig som vill göra ett sånt här kort, tänk på hur du stämplar på sidorna så hela texten syns, jag gjorde om kortet några gånger eftersom jag klantade mig :D

Ha en fin dag!

Kram Rosa
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!