23 dec. 2014

Dan före dopparedan!

Hej alla glada!
Hoppas att ni inte stressar ihjäl er nu dan före julafton? Det blir jul även utan nyputsade fönster och lite dammråttor i hörnen! Lägg av i tid ikväll, slå upp något gott att dricka och kanske ta något trevligt att tugga på och NJUT av att det faktiskt är jul!

Nä, jag stressade igår istället med att göra färdigt lite grejer som ska ges bort i julklapp i år. Jag tycker att det känns trevligt att ge bort saker som man har pysslat med själv för att ge det hela en personlig prägel. Så i två av de prassliga cellofanpaketen kommer att det att ligga följande som jag har skapat med fina stämplar från Pysseldags:
Det finns otaliga sätt att få över bilder på ljus. Jag stämplar först på en vit servett - med versafine i svart. Sedan klipper jag ut mina motiv/texter så nära jag kan och plockar bort alla servettlager tills jag bara har kvar det som själva motivet är på. Nu kommer det trixiga: Lägg ditt motiv där du vill ha det på ditt ljus, täck över det det med bakplåtspapper och värm sedan FÖRSIKTIGT med en embossingfön så att det smälter fast i ljuset. Det gäller att passa så att det inte blir för varmt!  Sedna har jag färglagt mina motiv med ProMarkers och använt lite Stickles (glitterlim).I paketet kommer det också att finnas en tändsticksask dekorerad med julmotiv (+ lite annat smått och gott). För att göra det riktigt flott har jag stämplat på en brun tag med vit StazOn och den übersöta textstämpeln och skrivit en hälsning på baksidan. Denna kommer jag att fästa i ett fint band när jag slår in hela härligheten!

Här är länkarna till alla fina stämplarna som jag har använt från Pysseldags:

Slutligen vill jag bara önskar er alla en riktigt GOD JUL och så "ses" vi igen nästa vecka!
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!