25 dec. 2014

Altrad ask under granen

Hej och god fortsättning på julen!

Jag har altrat en ask toffifee i dagens blogginlägg. Det låg igår under granen här hemma.Jag har använt ett mönsterpapper från Inkido och en tag från ett klippark som det står Calambour på baksidan vilket jag förmodar är tillverkaren. Bakom tagen har jag satt en bit utriven boksida som jag färgat in med Distress Frayed burlap. Jag har använt distanskuddar och dubbelhäftande tejp för att få lite olika höjd på sakerna. 
Juletikettsstämpeln är himlans bra, den finns i två olika storlekar och jag har använt den mindre som du hittar HÄRJag satte samma mönsterpapper på baksidan och stämplade min personliga stämpel direkt på pappret. Sidorna valde jag att lämna vita. Jag har gjort en egen svepning runt godiset genom att ta bort originalkartongen och så mätt upp och skurit ut i vit cardstock istället. 

Bokstäverna kommer från Panduro.

Hoppas du får en fortsatt bra dag! 

KRAM
RosaInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!