26 nov. 2014

Vimpel-gran

Idag visar jag ett kort med en julgran, som efter en hel del klurande, småpillande och flera "slänga och börja om" visade sig vara ganska enkelt att göra:-)
Första tanken var att göra flera små enskilda granar, men sen tyckte jag att det var lite kul att "bygga ihop" de så här istället :-)
Jag stämplade med en av "Vimplar, stora 2-pack" på olika julmönstrade papper, klippte ut de och färgade in kanterna med en brunbeige chalk. Sen klistrade jag upp de så att de formade en stor gran på ett gråblått mönsterpapper. På ena sidan om granen stämplade jag flera gånger med textstämpeln "Vinterkollage" och sedan skvätte jag med vit Distress Stain lite här och var. Jag färgade in kanterna på det mönstrade pappret och limmade upp det på ett orangefärgat CS som jag också färgat in kanterna på.

Ett lite större kort i en annan slags Linda-stil :-)
 
Kramar
Linda
 
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!