5 nov. 2014

Till far...igen :-)

På söndag är det Fars dag och om man vill fira sin pappa kan det vara trevligt att göra ett kort till honom :-).  
Jag har gjort ett kort i blåa färger och det mönstrade pappret "blåade" jag till lite extra med Distress Stains. Jag duttade som vanligt, men ville även ha en del små-stänk också så jag skrapade med en hård pappersbit så att det skvätte färg.

De här gulliga monstren ingår i ett kit med 5 stora och 5 små som Nilla har designat och du hittar de här: "Monsterkit"
Jag har stämplat upp de på 4cc-papper och färglagt med Promarkers.

Textstämpeln "Min pappa rockar fett" är alldeles ny och helt tuff :-) Den är digital och jag gjorde den blå i datorn innan jag skrev ut den på ett 4cc-papper. Jag stämplade lite svagt med olika fjärilsstämplar över texten, ruggade upp och färgade in kanterna och limmade upp på ett mörkblått CS.
 
Kramar
Linda
 
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!