14 nov. 2014

Tags med julverser.

Hej alla Pysseldagsvänner! 

Ljuset har ju inte blivit ett överflöd av den sista tiden...och när jag jobba hela dagarna så är det ju kolsvart när jag väl är hemma...och jag är ju också en av de bästa på att göra allt i sista sekunden! Bästa! :D

Ååååh jag jobbar och jobbar...så idag är det dom rätt sämsta mobilfotona som ni sett :p

Idag har jag fått till några tags, med jättefina julverser!

Jag har ju som vanligt diggisar, och här har jag dom utskrivna på ett vanligt 4cc papper! Efter de är utskrivna så stansade jag ut dom med mina tags dies! Och det glömde jag fota :) men ni kommer se hur jag gjort! 


Efter de är utstansade, så har jag färgat in dom med mina Distressdynor, och ett infärgningsverktyg. Men har man inget sådant så fungerar en bit Skånska Britta utmärkt ;) (scotch bright, den gula sidan) 

En del av dom skvätte jag vattendroppar på, för att få ett flammigt utseende!
Någon fick lite spets, och bling! 


Juldiggisarna jag använt är:


Hoppas det får er att våga testa digitala stämplar, och leka lite med distressfärger! 
Ha nu en skön helg, och önskar er alla en superb fredag!
Kram Pernilla 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!