7 nov. 2014

PL kort med jultema

Hej på er!
Idag har jag gjort några PL kort med jultema.
Jag har jobbat med spillpapper, dies och stämplar. Perfekt sätt att använda upp alla småbitar med papper som ligger och "skräpar" här hemma tycker jag! Jag är ALLDELES för snål för att slänga bort sådant när jag tycker att papperen är så dyra. ;)

Jag har använt mig av några stämplar från setet: Julset - gummi
Jättesöta julstämplar med olika julord. Setet innehåller 30 olika stämplar med jultema.

De små korten är perfekta med vinterbilder före jul när barnen är ute och leker i snön, när man köpt eller köper alla julklappar och framför allt sen på julaftonsmorgon! Antingen kan man skriva lite om morgonen på det stora kortet eller så sätter man in en liten bild från morgonen.
Älskar när jag kan få använda upp mitt spillpapper och leka med mina dies!
Kram Dt-Malin

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!