20 nov. 2014

Merry Christmas!

Hej!

I helgen var jag på en trevlig scrapträff här i Gävle, vi brukar försöka träffas en gång i månaden och det är ju så himla trevligt! Jag gjorde då ett julkort som jag vill visa idag.


Mönsterpapper från Maja Design Fröjdefull jul, vit och grå cardstock och 4CC-papper. 
Dekorationer: blommor och en liten charm, snöflingor utstansade från en Cheery Lynn die.
Cirklarna är utstansade med Spellbinders.

Textstämpel från Pysseldags: Merry christmas and a happy new year


Motivstämpeln kommer från Lili of the Valley och är färglagd med Copics. Runt motivet har jag färgat in Distress ink wethered wood. För att få den vita kanten låter jag Spellbindersdien sitta kvar. Färgen gnuggar jag in med en ink blending tool. Jag har också strött ut lite vit Frantage och smält för att det ska se ut som snöflingor. 


Här är de färger jag har använt. De som saknar etikett är R29 och R59. Flera av de här färgerna finns i Pysseldags webshop för direktleverans!På insidan har kortet har jag satt samma mönsterpapper och satt ett vitt 4CC-papper som jag ännu inte har skrivit eller stämplat på.Hoppas att du fått lite inspiration till julkorten!

KRAM Rosa


2 kommentarer :

  1. Love this festive card. Great colouring and I love the snowflake finish (I use Stampendous 'Frantage' in chunky white for this effect)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Thank you! I have also used Frantage chunky white on this card, it's perfect for "snow" :-)

      Radera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!