27 nov. 2014

Du behöver inte vara perfekt

Hej!

På vår DT-träff i oktober hade Cinna en mixed media kurs med oss och idag visar jag det jag "kladdade" ihop.


Akvarellpapper har jag använt som bas och sedan jobbat med Distress ink i tre olika lila toner. Ciza har en massa roliga masker hemma hos sig som jag har använt och gjort stjärnorna och rutnätet med. Jag har även använt gesso och lagt på med en pensel över en mask. Jag har stämplat den fina "du behöver inte vara perfekt för att vara helt underbar" och här och var stämplade jag "splash" med Distress ink vintage photo. I hörnen har jag tydligen "doodlat" :) jag har ritat med svart penna och gjort lite mönster på egen hand. Hemma har jag kompletterat med trästjärnor och kortbas.


Idag ska vi ha en julpysselträff på mitt jobb och jag ska ta med lite(?) grejer som vi kan leka med. De flesta som ska vara med håller normalt inte på så mycket med papperspyssel så det ska bli kul att få dela med sig av lite tips och idéer. Jag har gjort en liten julhälsnings-tag som kanske kan vara inspirerande för dem.


Först stämplade jag ett 4cc- papper med genomskinlig dyna "julhälsningar " och embossade med vitt pulver. sedan stansade jag ut med en tag-die från Quickutz. Jag lät dien sitta kvar medan jag färgade in med distresser för att få den vita kanten. Jag stämplade på med röd distress "julgran". Jag har sedan torkat av med en torr trasa på den embossade texten så den blev vit igen. Jag har gjort hål med en håltång och satt några band och hampasnöre. Mina kollegor brukar komma till mig med sina avklippta band från kläder och här har jag återanvänt i alla fall ett av dem :-)

Det var allt för mig idag! 

Ha en fin dag.
Kram

RosaInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!