17 okt. 2014

Tuff Påse!

Halloweentemat fortsätter!


Här är en tuff papperspåse med en tuff brud :)
Kan funka som gåbortpresent...

Som jag brukar så är det digitala stämplar, utskrivna med en laserskrivare, och den tuffa bruttan, hon är färglagd med Promarekers.Det finns kartongfärgad cardstock, så kallat kraftpapper, gillar jag verkligen. Det har jag skurit till som ett A4, in med det i skrivaren och packat det fullt med diggisar. Och så skriver jag ut!
Eftersom jag är lite snål med mina papper, så brukar jag fylla sidan med stämplar, så blir det inte så mycket pappers svinn :) Stämplarna på påsen är:

Och det är 20% Rabatt på alla Halloweenstämplar oktober ut, så passa på!

Det var det hela mina vänner!
Imorgon och hela helgen,  så ska vi alla DT-tjejer på DT-träff hos Ciza!
Så håll utkik på instagram och fb för lite bilder :)

Kramar Pernilla L


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!