2 okt. 2014

Too cute to spook

Hej!

Vilken fantastiskt fin Halloween-påse Linda visade igår! Jag fortsätter Halloweentemat med ett stafflikort eller easel card som det heter på engelska om det är någon som vill söka efter beskrivningar.

Jag var på mässa i Gävle i lördags och hittade lite roliga detaljer att använda på ett Halloweenkort, för några passande mönsterpapper det har inte jag. Däremot så kan man ju faktiskt då göra sitt eget mönsterpapper. 

Jag har maskat ihop Pysseldags digistämpel I en grav... (som jag i word har valt att skriva ut i orange istället för svart) tillsammans med en digistämpel från Tiddly Inks Witchy Wryn 


Jag har först skurit till en svart cardstock i storleken 5 x 5 tum och så har jag använt en kantstans med tillhörande hörnstans från Martha Stewart. Längs kanterna har jag sedan tejpat med smal tejp och hällt på orange glitter och gnuggat in. Jag mätte sedan hur mycket utrymme som fanns innanför den orangea kanten och anpassade digistämpeln "I en grav..." efter det. 


Jag skrev också ut en annan digistämpel från Pysseldags Too cute to spook  och så klippte jag runt om, klistrade fast det på en bit svart cardstock och klippte ut och monterade med en distanskudde.

Jag har använt en del av ett utstansat spindelnät från Memory Box och så limmade jag dit en spindelcharm.


Jag har färglagt Wryn med Copics. Vilka färger jag har använt ser du på nästa bild. Missa inte att kolla i shoppen efter Copicspennor, det finns flera färger hemma som kan levereras omgående!


Här ser du vilka färger jag har använt. På stafflikortets bas har jag satt fast resten av spindelnätet från Memory box och så satt en till spindel där som hjälper till att hålla framsidan upprätt.

Det var allt från mig idag!

Om du är nyfiken på min personliga blogg är du välkommen att kika in :D
http://scraprosa.blogg.se

Ha en fin dag!
Kram RosaInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!