10 okt. 2014

Pocket Scrap kort med jultema.

Hej på er!
När jag började min bana inom scrapbooking så var det så att jag på tradera 2007 hittade något som verkade kunna trycka ut bilder i papper.Verkade ju superkul så jag köpte på mig några sånna, dvs QK dies men det fattade jag ju inte då, och började samla på mig lite figurer som jag tyckte var fina. Jag förstod ju att jag var tvungen att ha nån maskin att få ut dessa saker med och efter lite påläsning var det ju en qk tång jag behövde.Hittade även detta begagnat på tradera efter att tag och köpte en samt lite papper, dvs cardstock.. Sen började jag stansa ut figurer och OJ så kul det var!

Visste ju inte vad jag skulle ha det till så figurerna jag hade stansat ut sålde jag helt enkelt vidare till sånna som visste vad de skulle ha dom till. ;)
Lärde mig mer och mer och köpte på mig mer och mer och till slut började jag ju så smått testa göra kort osv.

DOCK har jag aldrig riktigt använt så mycket av de QK dies jag köpte på mig utan de flesta har faktiskt blivit oanvända och mest legat här.Ändå har jag aldrig velat göra mig av med dom och tur va väl det! För vad bra dessa figurer är att ha nu när man så smått vill dekorera sina PL kort!!!

Så idag har jag faktiskt lekt lite med nya och gamla dies på mina kort och temat är såklart JUL!

Tanken är att man på vissa kort sen när man använder dom kan skriva dit tex datum eller så.

Jag har använt mig av stämplar från ett helt JULKIT till dessa kort.
Ett jättefint kit med många användbara julstämplar!

Ha det gott!
Kram Dt-Malin

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!