28 okt. 2014

Mer alster från DT-träffen

Hej hopp allesammans!
Nu tänker jag visa upp resten av det som vi gjorde på DT-träffen där vi i teamet fick dela med oss av varandras kunskaper.

Linda är väldigt duktig på att få till det där med färgstarka alster och nu fick vi alla chansen att testa att färglägga ett motiv i icke-traditionella färger - lite mer klatschigt om man kan säga så...Här är i alla fall mitt kort:


Visst är den söt den lilla pingvinen? Du hittar den HÄR och textstämpeln hittar du HÄR.

Nästa kurs höll jag i och det var om mixed media/art journaling. Vi använde oss av akvarellpapper, distress ink pads, distress paints. markers, masker, gesso och så stämplar så klart! Här är mitt alster:


Stämplarna som jag har använt hittar du här, här och här!

Det sista alstret som jag har att visa upp är från Rosas Copics-kurs. Jag har jobbat med andra markers tidigare men inte Copics, så det var kul att testa. Vi fick alla prova att färglägga en dam som Pernilla har ritat. Jag tycker att hon ser lite spansk eller italiensk ut vilket blev inspirationen till färgvalet:


Jag har inte riktigt bestämt mig för var den här damen kommer att ta vägen. Antingen blir det till ett kort eller till något mixed media-aktigt. Du hittar denna coola damstämpeln HÄR. Är du sugen på Copics finns det här.

Något som vi inte gjorde på träffen, men som jag ändå vill avsluta med en digital layout som jag har gjort. Jag gör mycket digitala layouter och passar ju såklart på att använda mig av Pysseldags fina stämplar som här:


En helt fantastisk textstämpel tycker jag som du hittar här och här!

Ha det gott alla!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!