21 okt. 2014

Härliga kurser med Pysseldagsgänget!

Hejsan allesammans!
I helgen hade vi i DT-gänget en härlig träff hemma hos Ciza (ägare och DT-mamma) och vi hade  fått i uppdrag att alla hålla en liten kurs i något som är "vår" scrapstil.
Den första kursen hölls av Pernilla - som också designar många av de fina stämplarna som finns hos Pysseldags - om att färglägga motiv med akvarellfärger. Jag tyckte det var fantastiskt kul och verkligen något som jag kommer att göra mera med. Nu var det så lyxigt att hon handritade ett motiv till alla oss i DT-teamet att färglägga så ingen av våra pojkar kommer att se exakt likadan ut! Detta motiv kommer snart att finnas i shopen som en supergullig liten ängel som ni absolut INTE får missa! Här är mitt resultat:


Den andra utmaningen höll Anna i och gick under benämningen "Clean & simple" där vi skulle använda oss av en skiss som hon hade gjort, en stämpel och MAX tre dekorationer! Jisses vad svårt det var att begränsa sig, men jag känner mig nöjd med slutresultatet:


Den fina textstämpeln hittar du HÄR i Pysseldags webshop. Förutom stämpeln har jag använt mig av Distress paint, häftklammar och två olika washitape som jag gjorde två vimplar av. 
Jag ska definitivt försöka göra fler kort som är clean and simple i fortsättningen!
Ha det gott allesammans!Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!