8 okt. 2014

Halloweentag

Jag fortsätter med Halloween-temat och visar en liten fladdermus-tag idag.
Tagen stansade jag ut i mönstrat papper med hjälp av en die från Sizzix. Jag ville göra tagen lite större och mera tydlig, så jag limmade upp den på grönt papper som jag klippte ut efter tagens form.
Jag har använt Nillas "Mumrik Fladdermus" som jag skrivit ut i två storlekar och färglagt med Promarkers. Jag har sedan sprayat de med brun Dylusion Ink Spray, duttat på lite grå och vit chalk med fingrarna och glittrat vingkanterna med Stickles. Pa magarna satte jag "blommor" som jag klippt ut från mönsterpappret.
Klippte även ut en extra "blomma", fyllde i kanten med vit penna och limmade fast en epoxy-klocka mitt på. Gjorde små "blad" av grönt spets-band som jag glittrade och limmade fast på "blomman" innan jag satte fast den i övre hörnet.
Längst ner satte jag ett grönt spetsband och skrev "bu" med bokstavs-stickers som jag fyllt i kanterna på och sedan glittrat med Stickles.
Uppe på tagen knöt jag fast ett rosa spets-band.

 
Kramar
Linda
 
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!