9 okt. 2014

Grattiskort

Hej!

Idag får ni se ett grattiskort som jag gjorde till min vän när hon fyllde år nyligen.

Mönsterpapper kommer från Maja Design. Jag har använt en kantstans från EK Success och ovalerna är Spellbinders. Namnet är bokstavsstickers som jag lagt en skugga med en brun penna runt två kanter för att få lite djup. Blommorna sätter jag först fast på glue dots så de sitter där jag vill ha dem och sedan trycker jag in lim under dem (Aleene's original Tacky Glue).Den mycket använda och användbara stämpeln från Pysseldags Grattis på födelsedagen finns i både gummi och digital form. Motivstämpeln med nallen kommer från Lili of the Valley (LOTV) och jag har färglagt den med Copics. Runt om motivet har jag gnuggat in med Distress Ink Wethered wood och sedan använt lite vit frantage.


Här är de pennor jag har använt till motivet:


Kortets insida valde jag att sätta resterande del av mönsterpappret jag använt på framsidan och så stämplade jag "Istället för en blomma" direkt på pappret.På baksidan har jag som i stort sett alltid satt min personliga vintagestämpel från Pysseldags.Kortet sett i en annan vinkel:Ha en fortsatt fin dag!
Kram Rosa


2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!