29 okt. 2014

Fina ord <3

Förra helgen hade vi en mysig DT-träff hemma hos Ciza på Pysseldags och fick prova på lite olika sätt att skapa våra alster. Idag visar jag tre av korten jag gjorde och alla med väldigt fina texter :-)
DT-Carina visade hur man kunde göra mixed media och här har jag använt stenciler, distressdynor, tjock vit färg, sprayfärg, washitejp och spetsband. Den alldeles ljuvliga textstämpeln "Du behöver inte vara perfekt för att vara helt underbar" föll jag verkligen för och den finns även i digitalt utförande

Så var det även min tur att visa hur man kan använda lite otraditionella färger och göra färgglada kort :-) Jag brukar utgå från mönsterpappret när jag färglägger och här blev det en gul/grönt/rosa/turkost kort med små rara pippifåglar :-) Tycker att  Nillas "Fåglar på rad" och "Du gör mig glad" är så fina ihop här :-)

DT-Anna hade i uppdrag att visa hur man kan göra kort i Clean and Simple-stil och detta är ett av korten jag gjorde. Väldigt rent, enkelt och sparsmakat. Endast en stämpel "Livet är inte där och då utan här och nu" , en bit spets och en liten snörstump :-)

Kramar
Linda

 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!