26 okt. 2014

DT-träff och nya trix

Hej hej!

Nu är jag här, på en ny dag och med nya alster att inspirera er med. I veckan har ni fått se några av de saker vi gjorde hemma hos Ciza förra helgen, när stora delar av Pysseldags inspirationsteam var där för att träffas, umgås och byta kunskaper med varann.

Idag vill jag visa upp mina alster från första och andra kursen. Den första kursen höll Nilla i. Hon lärde oss att måla med akvarell. Några av oss hade redan provat lite innan, men det är så nyttigt att få nya tips, nya vinklar på saker! Under tiden som vi tränade på att färglägga på akvarellpapper, ritade Nilla upp varsin liten änglapojke till oss att måla. Här är min:

Och här är de 6 olika pojkarna som vi målade. En version av den här lilla sötnosen kommer snart att bli stämpel, både digital och i gummi! Håll utkik i shoppen!


Sedan var det min tur och jag pratade om hur man kan tänka när man gör ett kort Clean And Simple, sk CAS. Jag hade gjort en skiss och ett demokort, som de andra fick inspireras av. Sedan fick de också göra ett kort utan skissen, men med begränsningar i antalet element på kortet. Det blev så fina kort! Först ser ni mitt, sedan allas tolkningar av min skiss.På mitt kort har jag använt stämpeln Hjärtliga gratulationer till tillökningen.

Tack för att du tittade in idag, kom snart tillbaka och inspireras!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!